Skolsovning och en väldigt pigg ponny

Hejsan! Torsdag idag vilket betyder ganska lugn skoldag och stall! Har bara roliga ämnen på torsdagar (om man räknar bort SO timmen på morgonen, ursäkta David), Engelska, Musik, Bild och svenska som enligt mig är de absolut roligaste ämnena. Dock så har jag ungefär vart som en halvsovande zombie hela dagen eftersom jag satt och läste en viss bok i 8 timmar (!) igår eftermiddag/kväll... Läste inte ens ut den och fick inte mycket sömn upp på det.. 
Hade visserligen väldigt tur med att det var just natten mot idag då våran Svenskalärare satt på möte längre än hon uppenbarligen trott eftersom hon kom till lektionen när det bara var 10 minuter kvar. Måste erkänna att jag faktiskt passade på att sova lite då.. Tills en viss Daniel brutalt väckte mig genom att kittla mig under armarna, inte kul. 

Efter skolan var det att skynda sig hemåt som gällde för att sedan fortsätta vidare till Junior. Tog in honom och gav middag i boxen medans jag begav mig ut i snön för att fodra de andra. 
Callisto, Juniors hagkompis, var uppenbarligen extra glad över att få mat. När han ser att jag kommer mot honom med hans säck så spetsar han öronen, reser sig ytterst lite och slår av mittentråden på grinden ungefär som "Titta nu har jag öppnat grinden åt dig, ge mig mat".. Han är lite speciell den där hästen, men oj så go! 

Sedan bar det av ut på en tur med Junior. Blev ingen lång runda då min pannlampa inte ville sammarbeta med mig, var dock ganska ljust ändå, blir ju ljusare för varje dag som går! Ponnyn var otroligt pigg idag, går nästan att likna med en racerbil! Han hade inte så stor lust att skritta, ville spurta mest hela tiden från början men lugnade dock ner sig sedan. Väldigt mysig tur ändå, som jag gillar honom! 

Planerna för imorgon är först lektion på Liv och sedan direkt till Junior och rida ett pass i ridhuset. Kommer alltså bli ett väldigt trevligt avslut på veckan!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget