Tankar

Tänkte försöka mig på att göra någon form av tankeinlägg... Kommer handla om lite olika saker, men ska försöka få till någon röd tråd genom hela ;)
 
Såhär kan vi börja:
 
Just nu är jag i en tankefas. Det vill säga att jag tänker väldigt, väldigt mycket på allt mellan himmel och jord. Just nu tänker jag verkligen mest på vem jag vill vara som person och vilka av mina "vänner" som jag faktiskt känner mig bra med. Ska jag vara helt ärlig (och det ska jag) så trivs jag mycket bättre bland killar än tjejer, that's it. Speciellt på den senaste tiden så har jag känt att jag inte riktigt "passar in" bland de olika tjejgängen på skolan, hur inbjudande ni än är... Det jag tror att jag blir mest trött på bland vissa tjejer är att alla ska prata om killar exakt hela tiden. Det är om vilka de har strulat med, vem som har haffat vem osv.
 
På riktigt?
 
Det är nästan som om det har blivit någon slags tävling mellan vissa tjejer om vem som strular med flest killar?
Finns det ens någon logik i det?
Det är ungefär som att tatuera in player i pannan, för det är precis vad ni blir. Sedan dagen efter kan ni prata om någon kille som ni är på G med, ännu ett uttryck som jag hatar. Men helt ärligt, players spelar bara med players. Ni går och tjatar om att det inte finns några bra killar, att alla bara spelar... Förstår ni inte att det bara är falska människor som dras till er, som utnyttjar att ni inte skulle säga nej till att hångla? Kanske spela med er någon vecka för att sedan bara lämna. I en stad som Östersund sprids rykten fort, tro inte att folk inte vet. Jag är inte en sådan preson som strular med folk och kommer inte vara tills den dagen då jag har en bra kille som jag vet inte har någon smutsig bakgrund som player... För man vet aldrig, glöden kan tändas upp till en eld på nytt.
 
Ibland, eller väldigt ofta rättare sagt så känns det som att folk dömer mig väldigt hårt för att jag trivs bättre med killar. Det känns verkligen som att folk tittar på mig och tänker "shit vad hon ska vara med alla killar hela tiden, försöka ställa sig in", men så är det verkligen inte... Jag är med killar för att jag gillar att vara med dom och trivs sjukt mycket bättre med dom. Att alla inte är lika gamla som mig är en helt annan sak, det är lixom shit the same. Det är inte så att jag säger att jag inte gillar mina tjejkompisar, för det gör jag! Jag har många bra tjejkompisar också, men övervägande delen av personerna jag trivs med är killar. Det är bara så. Om killarna trivs med mig är ju en annan femma, och det är det som gör mig försiktig. Rädd för att jag ska vara ivägen, rädd för att vara jobbig, bli stämplad som störande. För jag vill inte förlora de vänner som jag trivs med mest.
 
Det är så svårt att översätta tankar till text, men jag har försökt i alla fall. Hade väldigt mycket som jag ville ta upp men är lite för lat för att skriva en hel roman, haha.. Var mest tvungen att skriva av mig mina tankar så det kanske inte var speciellt intressant, men men.. ;)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget